Handelsbetingelser

Generelle oplysninger

Pegasus Horse Jewelry
Enkeltmandsvirksomhed
CVR-nummer: 36106077
Højtholmvej 6
8740 Brædstrup
sascha@pegasusrideudstyr.dk
Etableret d. 1. november 2014

 

Betaling

På www.pegasushorsejewelry.dk kan der betales med:
Kontooverførsel
MobilePay

 

Levering

For at få din vare leveret skal du betale fragt. Fragten afhænger af pakkens volumenvægt. Leveringstid er beskrevet ved hvert produkt.

Det er også muligt at afhente sin ordre personligt på adressen ved forudgående aftale.

 

Hvis du fortryder dit køb (fortrydelsesret)

Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler på www.pegasusrideudstyr.dk
Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du har modtaget din vare.

Dette gælder dog ikke specialproducerede smykker.


Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives skriftligt på sascha@pegasusrideudstyr.dk I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.Returnering

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.


Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.


Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget produktet. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Hvis du fortryder købet, skal varen samt returseddel sendes til:

Pegasus Rideudstyr 
Højtholmvej 6
8740 Brædstrup

Du kan også fortryde købet ved at give tydelig meddelelse og aflevere den personligt på ovenstående adresse mod forudgående aftale.

Hvad skal jeg sende med tilbage?

Det eneste du skal gøre, er at vedlægge en fysisk kopi af ordrebekræftelsen samt udfylde returseddel, som du får tilsendt efter korrespondance via mail.

Fragt ifbm med returpakker dækkes ikke af Pegasus Rideudstyr, men påhviler køber.


Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

 

Hvis der er noget galt med varen (reklamationsret)

Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb.

Når du handler på www.pegasusrideudstyr.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.


Hvor hurtigt skal jeg reklamere?

Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer indenfor to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.


Varen sendes til:
Pegasus Rideudstyr 
Højtholmvej 6
8740 Brædstrup

Vi har brug for følgende information, når du sender varen til os

Når du returnerer varen, bedes du oplyse, hvad problemet er, så detaljeret som muligt samt oplysninger om fakturanummer.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller sendt uden omdeling, pakker skal sendes direkte til vores adresse.

 

Hvad gør vi med dine personlige oplysninger (persondatapolitik)

For at du kan indgå aftale med os på www.pegasusrideudstyr.dk, har vi brug for følgende oplysninger:

Navn
Adresse
Telefonnummer
E-mail adresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos Pegasus Rideudstyr og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Direktøren har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret.

Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.

Oplysninger afgivet til www.pegasusrideudstyr.dk videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Som registreret hos Pegasus Rideudstyr har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Pegasus Rideudstyr via sascha@pegasusrideudstyr.dk

 

Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til os på sascha@pegasusrideudstyr.dk Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.
 

Generelt

Der tages forbehold for fejl og mangler på hjemmesiden, herunder prisændringer, tastefejl, udsolgte varer og lignende samt forlænget leveringstid og leveringssvigt af varer fra vores leverandører. Der tages forbehold for afvigelser mellem de viste billeder og det faktiske udseende af enkelte produkter.

 

Gavekort udstedes ved kontakt til sascha@pegasusrideudstyr.dk. Der kan indløses ét gavekort pr ordre og gavekort kan ikke ombyttes til kontanter. Gavekortets udløbsdato vil fremgå af gavekortet. Vores gavekort gælder som standard 1 år fra købsdato - er du i tvivl om gavekortets udløb, er du velkommen til at kontakte os. 
For at opnå 10% rabat ved anmeldelse på Facebook eller TrustPilot, skal man have været kunde hos os og rabatten fratrækkes derfor 2. ordre. For at opnå rabatten, skal man sende en mail til os med link/screenshot til anmeldelsen.

 

Specielt vedrørende smykker af hestehår

Fortrydelsesretten er ikke gældende ved personlige bestillinger af hestehår, når først produktionen er gået i gang.

Hvis ikke hårene er samlet i elastik og forsvarligt rengjort ved modtagelse, opkræves der et gebyr på 200 kr for ekstra håndtering af hårene. Produktionen går ikke igang, før dette gebyr er indbetalt.